ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:

MALTEZ PARADISE ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 1) 15 χρόνια νόμιμης λειτουργίας (ΔΟΥ Ελευσίνας). 2) Ολοκληρωμένες σπουδές στη σχολή BOSS. 3) Άδεια εκτροφής από τον ΚΟΕ. 4) Κατοχυρωμένη επωνυμία παγκοσμίως από την FCI. 5) Πιστοποίηση από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείο Δημ .Τάξης στην ανάλυση και αντιμετώπιση κινδύνων. 6) Άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας. 7) Εκπαιδευτήριο συνολικής επιφάνειας 1.400μ με άριστη υλικοτεχνική υποδομή και επόπτη κτηνίατρο. 8)Βοηθητικό προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε η εκπαίδευση του σκύλου σας να γίνεται με σκήνοθετημένα περιστατικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή του χώρου σας. 9) Στίβο καταδίωξης υπόπτου οπου ο σκύλος μαθαίνει την διέλευση πάσης φύσεως εμποδίων ή αντιμετωπίζει τις φοβίες του ή κοινωνικοποείται, ανάλογα με την περίπτωση. 10) Πρόγραμμα 14 εντολών στην βασική υπακοή! 11) Παρουσίες σε τηλεόραση και ραδιοφωνο (ΝΕΡΙΤ & ΑLPHA) 12) Αρθρα στον ειδικό τύπο! (περιοδικό "Ασφάλεια & Προστασία, Σκύλος και Γάτα).ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΝΣΙΟΝ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ (μπάνιο χτένισμα κλπ) & πρατήριο ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΗ ΣΚΥΛΩΝ.

5 XΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!

  Δεν περιμένετε φυσικά να σας πούμε ότι θα εκπαιδεύσουμε τον σκύλο σας κατά τέτοιο τρόπο που για 5 χρόνια θα είναι άψογος. Γνωρίζετε άλλωστε ότι όλες οι εκπαιδεύσεις με την πάροδο του χρόνου "ξεθωριάζουν" ή "ξεχνιούνται όπως τα...Αγγλικά που μαθαίνουμε στην εφηβεία και πάμε να τα μιλήσουμε στα 40!
                 Η σχολή μας θα σας πει κάτι ρεαλιστικό. Μετά το τέλος της εκπαίδευσης του σκύλου σας από την σχολή μας και για 5 χρόνια αναλαμβάνουμε την συντήρηση της εκπαίδευσης του σκύλου σας ανα τακτά χρονικά διαστήματα.
               Πρακτικά τι σημαίνει αυτό. Σημαίνει ότι ανα 4 μήνες θα επικοινωνούμε μαζί σας και αφού δούμε τον σκύλο και ελέγξουμε την κατάσταση της εκπαίδευσης θα προχωρήσουμε σε διορθώσεις, βελτιώσεις κλπ. Ταυτόχρονα θα μας πείτε  νέες συμπεριφορές και τυχόν προβλήματα που παρουσιάζει ο σκύλος και όλα θα αντιμετωπιστούν άμεσα.
               Αυτή η διαδικασία για όλη την 5ετία δεν έχει κανένα επιπλέον κόστος για εσάς και είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!
               H συντήρηση της εκπαίδευσης είναι παγκόσμια πρακτική ειδικά για τους σκύλους φύλαξης & υπηρεσίας.
               Κι αν σκέφτεστε ότι η τιμή της εκπαίδευσης είναι τσιμπημένη για καλυφθούν τα έξοδα της 5ετίας, να σας πούμε ότι οι τιμές μας είναι στον μέσο όρο της αγοράς και πιο κάτω!