ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:

MALTEZ PARADISE ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 1) 15 χρόνια νόμιμης λειτουργίας (ΔΟΥ Ελευσίνας). 2) Ολοκληρωμένες σπουδές στη σχολή BOSS. 3) Άδεια εκτροφής από τον ΚΟΕ. 4) Κατοχυρωμένη επωνυμία παγκοσμίως από την FCI. 5) Πιστοποίηση από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείο Δημ .Τάξης στην ανάλυση και αντιμετώπιση κινδύνων. 6) Άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας. 7) Εκπαιδευτήριο συνολικής επιφάνειας 1.400μ με άριστη υλικοτεχνική υποδομή και επόπτη κτηνίατρο. 8)Βοηθητικό προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε η εκπαίδευση του σκύλου σας να γίνεται με σκήνοθετημένα περιστατικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή του χώρου σας. 9) Στίβο καταδίωξης υπόπτου οπου ο σκύλος μαθαίνει την διέλευση πάσης φύσεως εμποδίων ή αντιμετωπίζει τις φοβίες του ή κοινωνικοποείται, ανάλογα με την περίπτωση. 10) Πρόγραμμα 14 εντολών στην βασική υπακοή! 11) Παρουσίες σε τηλεόραση και ραδιοφωνο (ΝΕΡΙΤ & ΑLPHA) 12) Αρθρα στον ειδικό τύπο! (περιοδικό "Ασφάλεια & Προστασία, Σκύλος και Γάτα).ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΝΣΙΟΝ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ (μπάνιο χτένισμα κλπ) & πρατήριο ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΗ ΣΚΥΛΩΝ.

H MΕΘΟΔΟΣ ΜP 14

               Η ΜP 14 είναι η ονομασία που επιλέξαμε να δώσουμε στην ειδική εκπαίδευση σκύλων φύλαξης & καταστολής εγκληματικότητας που κάνουμε στην σχολή μας. Προκύπτει από τα αρχικά της σχολής μας (Maltez Paradise) και τους 14 μήνες χρειάστηκαν για να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα.
                "Παντρέψαμε" την διεθνή τεχνοτροπία εκπαίδευσης σκύλων φύλαξης με τις ανάγκες της Ελληνικής πραγματικότητας και δημιουργήσαμε ένα μοντέλο εκπαίδευσης ικανό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες φύλαξης.
                Πήραμε ότι πιο εξελιγμένο διαθέτει η διεθνείς εκπαιδευτική κοινότητα στον τομέα αυτό, αναλύσαμε 10αδες, αν όχι 100αδες, περιπτώσεις ληστειών, κλοπών, διαρρήξεων κλπ, μελετήσαμε την Ελληνική νομοθεσία και προσθέσαμε την προσωπική μας εμπειρία ως στέλεχος ασφαλείας.
               Έτσι δημιουργήσαμε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σκύλους φύλαξης άκρως αποτελεσματικό και αποτρεπτικό με στόχο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της εγκληματικότητας της χώρας μας.
              Μεγάλες καινοτομίες του προγράμματος είναι ότι γίνεται ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του χώρου και αξιολόγηση πιθανόν κινδύνων από πιστοποιημένο (ΚΕΜΕΑ) προσωπικό της σχολής μας και ο σκύλος εκπαιδεύται στοχευμένα  με σκηνοθετημένα περιστατικά με βάση τις ανάγκες που θα διαπιστωθούν. Μία άλλη καινοτομία είναι οτι με τον ίδιο σκύλο θα πάτε κανονικά την...βόλτα σας. Πολλοί σας το υπόσχονται αλλά σπάνια συμβαίνει!
             Μία άλλη καινοτομία του προγράμματος είναι πως αναλαμβάνουμε ΔΩΡΕΑΝ και για 5 χρόνια  ανα 6μηνο την συντήρηση της εκπαίδευσης του σκύλου σας (5-10 μαθήματα). Στόχος είναι να διατηρούμε την αποτρεπτική ισχύ του σκύλου σε πολυ υψηλά επίπεδα.
            Το πρόγραμμα έχει δοκιμαστεί ήδη με μεγάλη επιτυχία. Φυσικά διαρκώς θα το εμπλουτίζουμε και θα το βελτιώνουμε καθώς δεν σταματάμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις και να αναλύουμε γεγονότα και περιστατικά.
            Κατά το χρονικό διάστημα της εκπαίδευσης δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ (όπου κιαν εκπαιδευτεί ο σκύλος σας) τροφές TASTE OF THE WILD ή ΕUKANUBA
             Στις φότο βλέπετε τους δικούς μας ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους με τον χειριστή τους.