ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ:

MALTEZ PARADISE ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 1) 15 χρόνια νόμιμης λειτουργίας (ΔΟΥ Ελευσίνας). 2) Ολοκληρωμένες σπουδές στη σχολή BOSS. 3) Άδεια εκτροφής από τον ΚΟΕ. 4) Κατοχυρωμένη επωνυμία παγκοσμίως από την FCI. 5) Πιστοποίηση από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας του Υπουργείο Δημ .Τάξης στην ανάλυση και αντιμετώπιση κινδύνων. 6) Άδεια εργασίας προσωπικού ασφαλείας. 7) Εκπαιδευτήριο συνολικής επιφάνειας 1.400μ με άριστη υλικοτεχνική υποδομή και επόπτη κτηνίατρο. 8)Βοηθητικό προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο ώστε η εκπαίδευση του σκύλου σας να γίνεται με σκήνοθετημένα περιστατικά σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες ή του χώρου σας. 9) Στίβο καταδίωξης υπόπτου οπου ο σκύλος μαθαίνει την διέλευση πάσης φύσεως εμποδίων ή αντιμετωπίζει τις φοβίες του ή κοινωνικοποείται, ανάλογα με την περίπτωση. 10) Πρόγραμμα 14 εντολών στην βασική υπακοή! 11) Παρουσίες σε τηλεόραση και ραδιοφωνο (ΝΕΡΙΤ & ΑLPHA) 12) Αρθρα στον ειδικό τύπο! (περιοδικό "Ασφάλεια & Προστασία, Σκύλος και Γάτα).ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ & ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΣΚΥΛΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ, ΠΑΝΣΙΟΝ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΚΥΛΩΝ (μπάνιο χτένισμα κλπ) & πρατήριο ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΔΗ ΣΚΥΛΩΝ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ;

               Σε καμία περίπτωση ο σκύλος δεν είναι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν αντικλεπτικό. Σαφώς όμως ένας σκύλος που έχει εκπαιδευτεί σωστά μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην ασφάλεια ενός χώρου. Αν θέλουμε να το δούμε και αυστηρά επιχειρησιακά ποτέ κανένα μέτρο ασφαλείας δεν είναι επαρκές και απαραβίαστο απο μόνο του αλλά τα μέτρα πρέπει να λειτουργούν συνδιαστικά.
             Σε αυτή τη βασική αρχή ασφάλειας πρέπει να εντάξουμε και το σκύλο φύλαξης. Οτι δηλαδή έχουμε ένα οργανωμένο σύστημα ασφάλειας και ένα σκύλο ο οποίος συμπληρώνει τα μέτρα αυτά. Υπό αυτές τις προυποθέσεις ο σκύλος παράγει σπουδαίο έργο.
             Και επειδή υπάρχει πάντα ο αντίλογος και κάποιοι ισχυρίζονται οτι όσο εκπαιδευμένος και να είναι ένας σκύλος εκείνοι μπορούν να μπουν μέσα, δεχόμαστε τη πρόκληση!
             Απο τη μεριά μας συγκεντρώνουμε και αναλύουμε περιστατικά τα οποία ο σκύλος δεν κατάφερε να αποτρέψει μια εισβολή αλλά και τις μεθόδους που ακολουθούν οι εισβολείς για να εξουδετερώσουν τους σκύλους. Βρίσκουμε τα κενά της εκπαίδευσης, τα λάθη του ιδιοκτήτη, τα δικά μας και του σκύλου και δουλεύουμε πάνω σε αυτά.